11. februar 2020

Yes, thank you, more, please

Da jeg sto opp i dag var jeg skikkelig tørst. 

Jeg åpnet vannkranen på badet, lot det renne litt og fylte en kopp med vann. 
Rett etter at jeg hadde tatt den første slurken tenkte jeg: 

"WOW, vann er så digg! Jeg må ta en slurk til, lukke øynene og virkelig kjenne etter hvor digg det er med vann". 

Så da gjorde jeg det. Jeg gjorde alle trinn i prosessen men sakte og helt til stede. 
Mens jeg holdt på å drikke kunne jeg kjenne hvordan takknemligheten spredte seg utover kroppen. Takknemlighet over at jeg har muligheten til å stå opp, skru på en kran og få rent vann rett i koppen min. Mange i verden har ikke den muligheten og jeg som har slike goder tar dem ofte for gitt.

Derfor er jeg takknemlig for at jeg i dag var tilstede i livet mitt og fikk muligheten til å praktisere takknemlighet for rent vann, rett fra springen.

Yes, thank you, more, please.

Ingen kommentarer :