28. august 2016

Den som ikke setter av tid til trening må før eller senere sette av tid til sykdom.

Etter å ha blitt foreldre til tvillinger, har sofaen blitt et lett valg for både meg og mannen når barna er lagt. Når vi ligger på sofaen, ser på en serie og spiser godteri, da føler vi at vi har det godt. Men i det siste har vi savnet noe mer, vi har savnet endorfiner, kraft og mestring! Rett og slett mer ego-boost i hverdagen!

Det skal ta 21 dager å få en ny vane på plass. Derfor har jeg og mannen inngått en avtale om at de neste 21 dagene så skal vi trene hver eneste dag, ingen unnskyldninger!

Vi begynte på lørdag og skal holde på frem til 17.9.16 - bursdagen min.

For egen motivasjon (og kanskje også for andres?) tenker jeg å dele et treningsbilde med dere hver dag frem til 17.9.

Dag 1: 12 minutters løpetur i raskt tempo, pluss 4 styrkeøvelser med egenvekt på matte.
Dag 2: 20 minutters body sculpting time fra youtube. Det tok meg 30 min å fullføre. Satser på at det blir enklere etterhvert.Ingen kommentarer :