11. desember 2014

Takknemlighet og veien videre

Hei hei hei til deg som fortsatt klikker deg inn på bloggen!

Først og fremst vil jeg si TUSEN TAKK til alle som har tatt turen innom bloggen og YouTube kanalen min og fått meg seg en eller flere episoder av en dag i uken! Det har vært utrolig gøy å se at jeg har nådd ut til mange flere enn jeg har i vennekretsen min på facebook! Videre vil jeg spesielt takke de som har tatt seg bryet med å dele videoer, like statuser og gitt meg en tommel opp. Det genererer trafikk! Og høy trafikk betyr at jeg når mange mennesker! Dere som åpenlyst har vist at dere liker det jeg holder på, med har hjulpet med å holde motet og motivasjonen oppe - så TUSEN TUSEN TUSEN takk fine dere for det!

Da jeg startet med denne bloggen i mars var jeg ikke helt sikker på hva jeg ville eller skulle med den. Jeg har prøvd meg på litt forskjellige retninger og ser at det å skrive en dagbok blogg er ikke helt for meg. Videre har jeg merket at det tar veldig mye energi å mene noe om det som skjer i samfunnet rundt meg. Jeg har fått stor respekt for de som kvinnene som driver blogger på fulltid, det krever faktisk veldig mye av dem! Jeg har hatt gjennomsnittlig 1200 besøkende innom bloggen hver måned siden jeg startet i mars og det er et tall jeg superfornøyd med! Det er noen der ute som er interessert i det jeg har å si!


Så hvor skal jeg videre med bloggen nå?

Jeg vet ikke helt. Jeg merker at jeg ikke ønsker å være en stemme som kun er opptatt av en ting. Selv om undersøkelser viser at nisje blogger gjør det bedre. Jeg syns det er viktig å være bevisst på alt man gjør, men jeg tror ikke at man trenger å være ekstrem på noen måte. Det er slitsomt at media ofte portretterer folk som enten / eller - svart / hvitt. Livet består av nyanser. Mest sannsynlig kommer jeg til å lage flere videoer som tar for seg dette med å få til en balansert livsstil. Og så vil det nok skrive flere innlegg etterhvert.

Så stay tuned! Ha en kjempefin dag videre.

Ingen kommentarer :