7. oktober 2014

Where the magic happens

Da er det bare TO dager til jeg slipper første video av matserien - #endagiuken! Og du kan tro jeg får sommerfugler i magen, angst og panikkanfall om hverandre hver gang det går opp for meg at jeg skal eksponere meg på den måten. Men som Hannah i tv-serien GIRLS får høre - when you leave your comfort zone, that`s when the magic happens.


Tenkte jeg skulle tipse dere om ei dame på YouTube som har hjulpet meg å med å senke skuldrene gjennom denne perioden. Det er Adriene og hennes yoga videoer - Yoga with Adriene. Adrienes videoer har blitt et must i hverdagen for å bli kvitt spenninger i nakke, mage, lår, føtter og hode. Det jeg elsker ved Adriene er at hun leker med yogaen hun praktiserer og hun tar ikke seg selv for seriøst. Hun utstråler jordnærhet og selvsikkerhet.

(bildet er fra yogawithadriene.com)

Ha en nydelig tirsdag.

Ingen kommentarer :