21. oktober 2014

Når godt nok er godt nok

Hei fine dere som klikker dere inn her hverdag!

Jeg har vært dårlig på å skrive i det siste, og det beklager jeg. Jeg har følt meg umotivert og ikke helt visst hva jeg skal dele med dere.


For at dere skal skjønne hvor umotivert jeg har vært så kan jeg fortelle at forrige uke så kjøpte jeg Erik Bertrand Larssens bok - Helvetesuka - 7 dager som forandrer livet ditt.
Jeg vil dele et avsnitt fra boken med dere, Bertrand skriver:

- du må lære deg å skillle mellom forskjellige slags prestasjoner. Hvis du utfører et arbeid som bare trenger å være godt nok  helt perfekt, har du ikke oppnådd annet enn å sløse med dine egne krefter og tære på omgivelsene velvilje. Du har foretatt en dårlig prioritering, helt enkelt. Den ekstra innsatsen du la inn var ikke forventet av noen og du får derfor heller ingen feedback på den.

Jeg syns denne tanken var utrolig befriende. Noen ganger så skal arbeidet vårt være godt nok og det er godt nok!

Jeg vil oppfordre deg til å ta med deg denne visdommen inn i uken din og legg merke til om du sløser med dine egne krefter. Hvis du sløser så husk at hverken du eller omgivelsene dine er tjent med det.

Ha en nydelig tirsdag.

xo

Ingen kommentarer :