2. oktober 2014

[#endagiuken] - en matserie med fokus på kjøttfri matlaging

Sånn da kan jeg fortelle at torsdag 9. oktober er det premiere på matprogrammet / matserien min - EN DAG I UKEN. I en-dag-i-uken lager jeg enkle og smaksrike kjøttfrie retter som passer inn i en balansert hverdag. Jeg har spilt inn åtte episoder, så serien komme til å gå over to måneder.


Uansett om dette bli fiasko, suksess eller noe midt i mellom så er jeg stolt over å ha planlagt og gjennomført dette. Jeg har selvfølgelig ikke gjort alt alene og jeg vil derfor si TUSEN TAKK til lillesøsteren min MJ og til kjæresten min, med deres støtte har jeg klart å komme i mål.

Jeg har laget en liten teaser for å gi dere en pekepinne på hva dere kan vente dere - sjekk ut her.

Setter pris på tilbakemeldinger! :)

Ingen kommentarer :