1. september 2014

Treningsmål og tilpasninger

For akkurat en måned siden skrev jeg om kroppen som skal klare hverdagen.
Mitt mål for å holde på en sterk kropp var å få til to økter styrketrening i uken.
Jeg har nådd målet mitt i August og trent to ganger i uken, men bare en av øktene har vært hard styrketrening. Den andre økten har vært kondisjon eller lett trening med fokus på å styrke core-muskulaturen.


Jeg har vært flink i August til å lytte til kroppen min og de signalene den gir når jeg trener. Jeg har funnet ut at den uken jeg har mensen klarer ikke kroppen min tung styrketrening. Strekker jeg strikken i den perioden, så blir jeg dårlig. Jeg har prøvd i flere måneder å ignorere dette faktumet, men har nå slått meg til ro med at - slik er det. Jeg får heller finne på noe annet bra for kroppen i denne perioden.

Hvordan går det med dine rutiner og treningsmål?

Ingen kommentarer :