26. september 2014

Om å finne balanse gjennom løping

Jeg elsker å løpe, det er den beste treningen jeg kan gi meg selv når topplokket raser og kroppen ikke får ro.

I det siste har jeg brukt mye visualisering når jeg er på tredemøllen. Jeg ser for meg hvor jeg ønsker å være om noen år og så ser jeg for meg at løpingen er intensjonen jeg skal bruke for å nå de drømmene og ønskene jeg har. Å gjøre det føler jeg har tatt løpingen min til et helt nytt nivå. Å ha en større intensjon knyttet til løpingen, enn det å skulle forbrenne kalorier eller styrke hjertet gjør at tankestrømmen stilner og kroppen får ro. Det er fantastisk å føle seg som verdens fredeligste person etter en løpetur på 20 minutter. Den overflødige energien i kroppen er brukt opp og balanse er opprettet. Alt som skjer i hverdagen etter en slik løpe økt har en tendens til å prelle av. Det beste er at jeg trenger ikke mer enn en løpe økt i uken for å få en langvarig effekt, roen holder seg i kroppen noen dager.


I dag begynner helgen for noen og høstferien for andre. Jeg vil oppfordre deg til å kjenne etter og gi kroppen og sinnet ditt den roen den trenger. Enten den roen er å drikke seg drita eller dra ut i skogen!

Go for whatever makes you happy.

xo

Ingen kommentarer :