22. september 2014

Jeg digger Nico & Vinz

Det er få nyheter i newsfeeden min på facebook som gjør meg så glad som når jeg leser om suksessen Nico og Vinz nå opplever i USA. Jeg får lyst å danse, skrike, hoppe, heie, rope og generelt bare uttrykke glede.  Først og fremst fordi de er talentfulle, men også fordi de representerer en helt ny generasjon nordmenn. Den nye generasjonen nordmenn som er bindestreksbarn - norsk-afrikanere, norsk-latino, norsk-asiatisk etc etc! Og de representerer oss ikke bare i Norge, de representerer oss i verden. De reiser rundt og svarer elegant på spørsmål som - hvordan kan du være norsk og svart? Slik som i dette intervjuet.


De baner vei og viser at Norge og Skandinavia ikke lenger består av en homogen befolkningsgruppe, men av en miks av nasjonaliteter. En miks av nasjonaliteter som gir utspring til kreativitet og store talenter.

Nico & Vinz sin suksess, mener jeg er et perfekt eksempel for Norge og verden på at ved å ta vare på mangfoldet og oppfordre alle til ta det beste fra to eller flere kulturer, så blir vi et sterkere og rikere land.

Stå på videre gutter! Jeg heier på dere!

Ps. Sjekk ut Vibro for mer inspirasjon når det gjelder positive forbilder med innvandrerbakgrunn!

(bildet er tatt fra her)

Ingen kommentarer :