10. september 2014

I dag (og alle andre dager) er du bra akkurat slik som du er

Jeg følger og leser en del blogger for å få inspirasjon. Det er MYE inspirasjon der ute og det er jeg glad for. Men noen dager så trenger jeg ikke å bli inspirert, jeg trenger ikke å lese hva en femårsplanen er og jeg trenger ikke en liste med 101 tips til hvordan jeg kan bedre humøret mitt. Noen dager så virker disse innleggene mot sin hensikt, de skaper negative følelser og et dårlig selvbilde. Hvorfor behersker andre livet sitt så godt, mens jeg ikke klarer å ta på trusen riktig vei engang?

De dagene trenger jeg bare å lese - hey, i dag er du er bra akkurat slik som du er!


 Tenk hvor mange mennesker som setter pris på deg akkurat fordi du er deg!


Send melding til en som står deg nær og minn dem på hvor glad du er i dem.

Jeg ønsker deg en fredfull og tilstedeværende torsdag <3

Ingen kommentarer :