20. september 2014

God morgen sunshine

God morgen!

Av og til tenker jeg at vi som bor i byene ikke har skjønt noen ting. Ja, det er deilig å kunne gå på kafé og ha alt av underholdning, mat og shopping i nærheten eller rett utenfor døren. Men når jeg er hos foreldrene mine på Sørlandet så tenker jeg at det er lite som slår den roen, som er å finne på strender som denne.


Jeg husker at kjemilæreren min sa at - vi var gale som ville inn til Oslo, da vi nærmet oss slutten av tredjeklasse på videregående. Han hadde bodd i Oslo i mange år og sa at han aldri hadde vært så lykkelig som da han satt i bilen med alle eskene sine på vei ut av hovedstaden. Han sa at - han aldri så seg tilbake. Jeg må nevne at hans favorittdestinasjon var Svalbard.


Over til noe helt annet! Dere ser at bloggen har fått ny layout! Jeg er veldig fornøyd og syns at stilen er veldig ren og enkel. Jeg kommer til å eksperimentere litt med layout, skrift og bilder fremover så bær over med meg, jeg faller snart til ro :)

Ønsker deg en nydelig lørdag.

Ingen kommentarer :