28. august 2014

The smoothie twister

Denne uken er jeg blitt bedre kjent med min nye Smoothie Twister fra OBH Nordica. 


 Den gjør det enkelt å lage


men også å oppbevare eller ta med seg smoothie i farten


Jeg er veldig fornøyd.

På onsdag lagde jeg skogsbærsmoothie med fersken. Jeg brukte en halv pose frosne skogsbær, to veldig modne fersken og noe vann.


Og i dag lagde jeg bananasmoothie med biola naturell. Jeg brukte en godt moden banan og 2-3 dl biola naturell. Godt for magen.


Det som er bra med moden frukt er at den er veldig søt, og sødmen i frukten gjør at jeg slipper å tilsette sukker i smoothien (innrøm at du også gjør det av og til!) :) Jeg er ikke så glad i å spise godt moden frukt. Jeg foretrekker harde pærer, epler, fersken og bananer. Derfor føles det godt å kunne bruke den modne frukten i stedet for å kaste den (det er jo det jeg ender opp med gjøre). 

Jeg skal gjøre mitt beste for å gjøre det om til en vane å bruke - the smoothie twister, slik at jeg får i meg antioksidanter og vitaminer. 

Ble forresten minnet på at mattilsynet fortsatt anbefaler at alle importerte fryste bær, varmebehandles før bruk. Les mer om det her.

Ingen kommentarer :