3. august 2014

Restaurantbesøk - #Trancher

I går var jeg og kjæresten på entrecote restauranten - Trancher som ligger på Grunerløkka.

Jeg hadde bestilt bord til halv ni. Da vi kom var det nesten helt fullt, heftig varmt og hektisk i restauranten. Vi ble spurt om vi ville vente noen minutter til for å  få et bord ved vinduet. Vi valgte å gjøre det. Vi var vel på plass nærmere ni.


Heldigvis er det ikke så mye å velge mellom på menyen - du er her for å spise kjøtt. Vi valgte hver vår størrelse på entrecoten - stor/liten, tilbehør - fløtegratinerte poteter og sopp/løk og saus - peppersaus. Vi bestilte likt :). Til drikke valgte vi en italienske rødvin, en chianti - Badia a Coltibuono.


30.minutter etter vi hadde bestilt, fikk vi en liten salat til forrett som var veldig god. Og som dempet sulten litt. Det gikk nærmere 45 minutter fra vi bestilte til vi fikk vi hovedretten.


Personlig liker jeg kjøttet mitt godt stekt. Entrecoten på Trancher serveres medium minus minus stekt. Jeg visste det før vi fikk maten og valgte å bare gå for det. Det gikk bra, men tror underbevisstheten mitt var litt sånn er du sikker på dette?
Kjøttet, potetene, soppen og sausen alt var kjempegodt - veldig tradisjonelle, gode, kjente smaker MEN det var ikke nok poteter til to potetelsker som oss. Og det var for mye å bestille to porsjoner sopp. Så hvis vi skulle spist spist der igjen hadde vi bestilt 4 porsjoner poteter, en porsjon sopp og heller en porsjon av noe annet tilbehør vi kunne delt.

Lokalet var lite og intimt og vi hadde noen hyggelig gjester ved siden av oss. Servicen var bra, men servitørene er veldig laidback (på en god måte).

Alt i alt hadde vi en god opplevelse og en nydelig lørdagskveld.