4. august 2014

One shade of grey

Hei!

I dag har vært en skikkelig mandag-mandag for min del. En ekstra kopp kaffe har gjort det hele litt enklere.


Jeg ville ha en ny kjole før daten på lørdag og ei venninne anbefalte meg å ta turen innom BikBok på Stovner Senteret. Der fant jeg denne enkle grå kjolen til 49,-! Den satt som et skudd, så den ble med meg hjem som dere ser :)

Jeg elsker å gjøre kupp når butikkene har salg! Å finne ting til en fjerde del av prisen er enkel materialistisk lykke. Men jeg har en streng regel når det gjelder å kjøpe klær på salg og den regelen er at klesplagget må sitte som et skudd. Hvis jeg må trekke plagget litt inn, ut, ned eller til siden så der det ikke noe vits. Uansett hvor billig det er.


Ukens første treningsøkt står på timeplanen litt senere. Gleder meg! 

xo