1. august 2014

Kroppen som skal klare hverdagen

Noen av dere har sikkert sett at jeg legger ut en del bilder av treningsøktene mine på instagram. 
Jeg håper dere ser på bildene som inspirasjon til å ha en aktiv hverdag. Å være i bevegelse er den beste medisinen i verden, ikke bare for kroppen, men også for sinnet. Jeg har det siste halvåret blitt avhengig av å trene styrke for å få og opprettholde den kroppen som klarer den hverdagen jeg ønsker å ha. For meg er trening et middel for å gi meg en kropp som er sterk og som takler både de fysiske men viktigst de mentale utfordringene i hverdagen. 

Enn så lenge er det fortsatt lyst og varmt ute, men snart kommer høsten med sine nydelige lukter, farger og mørke snikende på. Derfor er det lurt å allerede nå sette seg noen aktive mål for å sørge for at kroppen for en jevn tilføring av endorfiner. 

Mitt mål er å få til to økter styrketrening i uken fra nå.

Hva er dine treningsmål? 

#aktivlivsstil #helse #trening