19. august 2014

Den grønne buksen og to skjerf

Denne buksen hang alene på veggen på Gina Tricot i går.


Jeg er egentlig ikke fan av fargen, men jeg tok den med meg til prøverommet fordi jeg nettopp hadde gått forbi Narvesen og sett på forsiden av et magasin at militærgrønt er HOT HOT HOT HOT denne høsten! De som sier at budskapet i de magasinene ikke setter seg i underbevisstheten, lyver.

Jeg er en 1,58 cm og har en formfull kropp. Når jeg kjøper bukser er det vanskelig å finne en som passer i lengden og rundt hoftene. Da jeg prøvde buksen syns jeg både fargen og ikke minst fasongen på buksen var utrolig fin (jeg liker visst militærgrønt allikevel). Den fremhever midjen min, gjør rumpen litt større og lengden gjør at at jeg slipper å brette buksen inn eller opp.


Buksen kan styles opp til fest med hæler og en kort topp, eller tones ned med ballerina sko og en enkel t-skjorte. Et pluss på pluss er at den er utrolig behagelig. Den kostet 199,-.


Disse to skjerfene til 129,- kr stykk fikk også bli med hjem.


Så nå kan høsten bare komme.