23. august 2014

Am I annoying - lørdag

God morgen!

It`s saturday


Da har jeg trukket ut en vinner av billettene til Cirkus Merano og tatt vekk posten fra facebook. Jeg fikk en kommentar på at sirkus holder elefanter noe NOAH og veldig mange andre mennesker er i mot. Hvis du vil lese mer om arbeidet til NOAH kan du klikke her.

I går var jeg ute og spiste med ei av mine yndlings damer idaida på en eritreisk/etiopisk restaurant. Hun har selv anbefalt Lalibela i dette innlegget her. Maten var eksotisk, uten gluten og ikke så sterk. Vil du prøve noe nytt og annerledes kan jeg anbefale deg å ta turen. Tar du turen må du smake på kaffen, den var himmelsk. Svart deilig krydder kaffe med to teskjeer sukker. Yum!


Jeg har elsket på dette innlegget av mariell på hjartesmil der hun skriver om alt hun drømmer om å gjøre en helg, men som hun kanskje ikke har fått gjort. Jeg vet ikke helt hva min, kva om dette var helga då eg - innlegg skulle inneholdt - men kanskje: kva om dette var helga då eg dro til Praha.. Det hadde vært fint.


Jenny Jordahl er on fire. Etter at innlegget hennes om sommerkroppen ble plukket opp av Aftenposten i Juli har hun fått mye velfortjent oppmerksomhet. Denne uken kastet hun farge (fordi hun tegner) på debatten/krangelen som oppsto etter at feminister i FETT påpekte i et kåseri at Radioresepsjonens puppe og fitte humor egentlig ikke hører hjemme i munnen på 49 (pluss/minus) år gamle oppegående menn. Sjekk ut fargene til Jenny her.

Til slutt Huffpost/Buzzfeed - hvordan ville guttekompiser oppført seg hvis de tok etter jente bestevenner? Am I annoying? :)

Ingen kommentarer :