25. august 2014

10 tips som hjelper deg å bli høstklar

Hei!

Da er August snart over. I Oslo har været vekslet mellom sol, regn, overskyet og temperaturen har falt. Det har vært en skikkelig høstmåned.

Her er mine 10 tips som hjelper deg å gi helt slipp på sommeren og bli høstklar.

1. Legg vekk sommerklærne dine - la bare favoritt shortsen eller kjolen ligge igjen fremme i skapet (just in case). Slik får du en oversikt over hva du har av høstklær.

2. Begynn å handle inn klær og sko til kaldere dager HVIS du trenger det. De fineste og rimeligste plaggene begynner å forsvinne fra butikkene allerede nå.

3. Se etter tilbud på ting du vet du kommer til å trenge som stearinlys, strømpebukser og ulltepper.

4. Oppretthold eller innarbeid gode treningsrutiner. Du kommer til å få enda mer bruk for de endorfinene når det blir mørkere.

5. Sett av tid til deg selv eller til deg og kjæreste/familien. Er det noen steder du/dere har lyst å besøke før året er omme? Plott det inn på kalenderen allerede nå. Da er det enklere å gjennomføre.

6. Høst er boktid. Finn en god bok eller kjøp en bunke av favoritt magasinene dine til mørke kvelder i sofaen.

7. Spis epler! De norske eplene er i butikken - lokale og kortreiste. Godt for magen og miljøet.

8. Følg med på trærne utenfor hjemmet ditt, skolen, kontoret, busstoppet etc, få med deg at bladene skifter farger og faller ned på bakken.

9. Finn et kosttilskudd som gir deg overskudd. Ta C-vitaminer til daglig ikke vent til forkjølelsen er på plass.

10. Pust og jobb med å være til stede i nuet. Husk at ingenting er så galt at det ikke er godt for noe.Ingen kommentarer :