31. juli 2014

Ut på tur #Hammeren

Forrige lørdag dro jeg med meg mannen ut på tur. Jeg er takknemlig for varmen, men å ligge enda en dag på stranden og gjøre ingenting fristet lite den helgen.

For å få litt turinspirasjon gikk jeg inn på dntoslo.no klikket meg videre på turer og aktiviteter og turtips. Vi valgte turen, Blåmerket til Bjørnholt en tur for å oppleve Oslomarka på fine stier :)

Lørdag morgen sto vi opp, spiste frokost, lagde matpakker - brødskiver, vannmelon og kjeks og pakket med tre liter vann. Og så tok vi 37 bussen til Nydalen. På Nydalen måtte vi bytte over til 51 bussen til Maridalen. Det tok oss cirka en time å komme oss fra Bislett til Hammeren.

Endelig framme på Hammeren.

Skogen var nydelig, kjølig og full av blåbær

Blåbærfingre


Blåbærtunge

Vandrer med stokk

Kjæresten ville gi noe tilbake til maurene - fordi vi har jo drept så mange av dem

BRØDSKIVE-fest på tuen!

Pause 

Trask trask trask

Trask

Skjærsjøelva ved Hammeren kraftstasjon
<3

En baby frosk vi nesten tråkket på.

Hest ved Hammeren gård

Utslitt kvinne tilbake ved startpunktet

Jeg anbefaler turen - Blåmerket til Bjørnholt hvis du føler deg opplagt, pigg og ønsker utfordringer (f.eks mange oppoverbakker). Vi var ganske slitne etter 8 km og bestemte oss for å hoppe av halvveis i løypa. Når vi kom hjem og studerte kartet fant vi ut av like gjerne kunne fullført turløypa. Ved å hoppe av halvveis og følge sykkelstien tilbake til Hammeren brukte vi nesten like lang tid som vi hadde brukt på å gå til Bjørnholt og videre til Ullevålseter og ned til Hammeren igjen. Jaja.

Har du noen turløyper du kan anbefale i Oslo-området? Legg igjen en kommentar på bloggen eller kommenter på facebook-siden min :)

Ønsker deg en fortsatt fin torsdag <3

#tur #oslo #dnt #livsstil #norge