10. juli 2014

Beach Club i bilder

Her kommer ti favorittbilder fra ferien min i Manavgat, Tyrkia.

Det tyrkiske flagget ble satt opp på resorten søndag kveld, da de arrangerte tyrkisk aften. Kokkene på restauranten grillet en hel sau, lokale musikere spilte live musikk i restauranten og en gruppe dansere fremførte forskjellig typer tyrkisk folkedans. Jeg kunne ha postet ti bilder bare av solnedgangene i Manavgat fordi de var magiske og ingen av dem var like. Denne solnedgangen var en av mine favoritter og bildet ble tatt fredagkveld, mens vi satt og spiste middag.


Noe av det deiligste med å bo på hotell er at noen andre rer opp sengen din og rydder rotet ditt. Lørdag fikk vi et rent hjerterom <3


Jeg kan ikke beskrive hvor avslappende og inspirerende det var å se denne utsikten hver dag og høre små bølger slå rolig inn mot stranden fra balkongen vår. Dette bildet er tatt tirsdagkveld. Ser du paret feirer som sitter å spiser middag på enden av piren?


Resorten hadde en egen ZEN-garden inspirert av stilen til typiske japanske hager. Det var fisker i dammen og et lite lysthus der det var yoga hver morgen. 


Breakfast with a viewDaglige ritualer -  øl og is etter frokost, men før lønsj. 


Strandliv i palmesus


Vi spiste middag på resortens asiatiske restaurant - der var det en kokk som kokkelerte,  trikset og serverte oss en seks retters middag. Det som selvfølgelig gjorde turen aller best var selskapet til den kjekke karen som står ved siden av meg på dette bildet. Jeg elsker deg.