6. juli 2014

Å gi og ta i kjærligheten

Livet er så hærlig i varmen, spesielt før klokken tolv og etter klokken tre :)

Jeg har nevnt for dere tidligere at jeg ikke bor sammen med kjæresten min. Når vi nå er på tur er vi mer oppå hverandre enn vi noen gang har vært før. Og det er på mange måter en stor prøvelse for en egenrådig person som meg. Jeg liker å gjøre ting på min måte og på nøyaktig det tidspunktet som passer meg, det har ført til at jeg har blitt vant til å gjøre mange ting alene. 
Men han er motsatt av meg. Han liker å gjøre ting sammen, selv om ikke begge skal eller vil gjøre disse tingene. 

Denne forskjellen hos oss ble spesielt tydelig dag to i ferien da han hadde vært med meg på aqua-gym i bassenget og så ville at jeg skulle bli med han å trene styrke. Til forskjell fra å sitte i bassenget under en parasoll og vente på meg under aqua-gym, ville det å bli med han i parken og trene styrke innebære at jeg måtte sitte under åpen himmel i 37 varmegrader og bli grillet, mens han ble sterkere. Jeg gråt  og han skjønte at det kanskje ikke er nødvendig å gjøre ALT sammen når vi er på ferie.

En annen forskjell hos oss er at han er et B-menneske og jeg er et A-menneske. Han legger seg gjerne klokken 02.00 og står opp 12.00 dagen etter. På denne turen har ikke døgnrytmen hans vært annerledes. Jeg vet at TVen på rommet vårt har vært på alle kveldene etter at jeg har sovnet. Allikevel har han imponert meg ved å stå opp tidlig hver morgen og spise frokost med meg.

Så akkurat nå sitter jeg ute på balkongen og skriver og han ligger i sengen og snorker. Jeg har bestemt meg for at i dag dropper vi frokosten og hopper rett på lunsjen som blir servert fra klokken 12.30. Jeg velger å sette hans behov for søvn foran mitt behov for å komme i gang med dagen. Å gi og ta er vel det kjærlighet handler om? Og bonusen ved å være giveren er at man føler seg bra. 


Ha en kjempefin søndag <3