15. juni 2014

Når dere sitter så venter dere på å reise dere, når dere står, så venter dere på å gå

Han sa om oss i Vesten: Når dere sitter så venter dere på å reise dere, når dere står, så venter dere på å gå. Men når vi i India sitter, så sitter vi, når vi går så går vi og når vi ligger så ligger vi - Randi B. Noyes.

Denne uken har jeg på mange måter meldt meg helt ut. Jeg måtte det fordi jeg har merket at sinnet mitt har vandret mer enn jeg er komfortabel med. Jeg kan stå å gjøre noe og så husker jeg nesten ikke at jeg har gjort det fordi jeg har mentalt vært et helt annet sted. Jeg har slitt med å slappe av og være tilstede i nuet. Such a state of mind does not a happy person make.

Det bekrefter forsker Matt Killingsworth i denne TedTalken


Det er ikke noe som burde være annerledes, det er som det er, og i det øyeblikket vi har, ligger det en skatt og stirrer oss øynene hvis vi velger å se den - Randi B. Noyes.