28. juni 2014

Lørdags-snacks - jeg er fortsatt her

Hei!

Beklager at jeg har vært fraværende. Jeg har hatt lite skriveinspirasjon den siste uken. I tillegg har jeg brukt all min energi på å finne den beste sydenturen til en rimelig pris. Jeg har søkt og søkt og søkt og søkt på startour.no, restplass.no og finn.no.


Jeg er ekstremt målbevisst når jeg først ønsker meg noe og jeg kan gjerne vente lenge på at den rette tingen eller varen skal dukke opp til rett pris. Jeg elsker å gjøre kupp - kvalitet til rett pris. Men det krever innsats og tålmodighet. Jeg fant til slutt en restplass-pakke jeg var fornøyd med og vi (jeg og kjæresten) reiser til Tyrkia på onsdag! Jeg skal fortelle mer om destinasjonen i løpet av de nærmeste dag, men først skal du få litt forskjellig nett-snacks av meg :)

Jeg er blitt helt hektet på Mariah Careys #beatiful fra hennes nyeste album Me. I am Mariah... The Elusive Chanteuse, der hun synger med Miguel Jontel Pimentel. Men best av alt ASAP Rocky har lagd en remix av #beatiful og den er like bra om ikke bedre en originalen.


En annen artist som har samarbeidet med Miguel er Janelle Monae på låtene hennes - Primetime. Jeg skal se Janelle på ØYA i år og det kommer til å bli fantastisk!


Kilo Kish er opprinnelig fra N.Y, men har flyttet til Californa for å jobbe med musikk-karrieren sin - jeg tar med en link til en artikkel hun var med på for merket Bumble and Bumble bare fordi jeg syns Kish er deilig kul på håret på disse bildene.


Så levde de lykkelig alle sine dager er en svensk serie som akkurat nå blir sendt på NRK Nett-TV. I hver episode får vi møte par som har giftet seg, og så får vi følge deres historie fra den dagen de giftet seg og frem til i dag. Jeg liker serien fordi intervjuobjektene er ærlige og de deler så mye av seg selv. De gir meg innsikt i hva det innebærer å kunne leve lykkelig alle sine dager. Anbefaler den.


Det har visst gått 10 år siden filmen The Notebook først kom ut! Først tenkte jeg - hæ? hvilken film er det, men når jeg klikket meg inn på filmen tenkte jeg - åååååååå ja, den har jeg jo sett. The Notebook er en nydelig kjærlighetsfilm, med Ryan Gosling i hovedrollen. Så hvis du ikke har sett den SE DEN. Deilig film-romantikk GARANTERT.


På nåværende tidspunkt ligger kjæresten min og sover fordi han var ute hele natten i går og overnattet hos en kompis som hadde en så liten sofa at blodsirkulasjonen til beina hans forsvant flere ganger.. Så lørdagskvelden min kommer til å bli spennende. Det deilige forhold-livet.


Ha en fin lørdagskveld <3