10. mai 2014

Venninne-date på en fredag

I går var jeg på venninne-date.


Først spiste vi sushi på JONOE som ligger i Ringnes Park. Vi bestilte Futomaki - Vulcano som besto av små friterte scampi kuler i en litt spicy saus - og maki med laks og agurk. Det var utrolig godt og perfekt for deling. Jeg drakk et glass Trocken Riesling Weingut Wittman til maten.


Vi la til noen biter med smørfisk og en tallerken edemame. Vet du ikke hva edamame er? Det visste ikke jeg heller frem til i går.


Edamame er kokte eller dampet soyabønner som servers med havsalt over. De er veldig gode. Bare ikke gjør samme feil som meg, jeg stappet hele bønnen i kjeften. Men det skal man ikke, man skal bite et hull i "bønneposen" og så bruke tennene til å dra ut alle ertene på innsiden.

Etterpå dro vi på kino og så Bad Neighbours. Anbefaler deg å se filmen hvis du har lyst på lettbeint collegehumor. Budskapet i filmen er at det er ikke farlig å bli voksen. Just in case you didn`t know.

 
En ting jeg ikke vil anbefale deg er å prøve Sørlands Chips - Utvalgte for sesongen med salt og smak av epler. 


Chipsen har en skikkelig ekkel ettersmak. Hvis du har lyst å kose deg vil jeg heller anbefale deg å safe med en av de klassike smakene som havsalt eller creme fraiche. 

Ciao 

(Bilde: Edamame: beirutnightlife.com / Bad Neighbours: empirecinemas.co.uk)