12. mai 2014

Lille musling pølse

Okei, så siden jeg er superkul så satt jeg selvfølgelig ikke å så på Melodi Grand Prix på lørdag.
Jeg fikk allikevel med meg showet gjennom alle twitter meldingene med hashtagene #mgp og #esc. Så jeg vet at det var en mann med skjegg og artistnavnet Conchita Wurst som vant European Song Contest 2014 i København. Jeg vet også at mange homofober har hatet på denne drag queenen, men at drag queenen har brukt den homofilvennlige opinionen som følger med på #mgp ikke bare til å vinne hele konkurransen, men også til å svekke omdømmet til den ikke så homofilvennlige russiske presidenten Vladimir Putin - just like a Phoenix. 

I dag har administrerende direktør i VG, Torry Pedersen fått gjennomgå i sosiale medier i dag etter å ha skrevet - Den skjeggete dame vant Melodi Grand Prix. Utfordrere neste år er kjempeapen fra Borneo og den syngende kamel. Likestillings – og diskrimineringsombud Sunniva Ørstavik har uttalt at hun vil klage VG inn for PFU for denne uttalelsen. Ops. 


Så siden jeg er superkul og henger med i tiden har jeg funnet noen pics av Conchita Wurst eller lille musling pølse om du vil og noen andre hårete damer - bare for show.
http://images.junkee.com/

24.media.tumblr.com

24.media.tumblr.com

31.media.tumblr.com

http://pbs.twimg.com/

pbs.twimg.com

pbs.twimg.com


sd.keepcalm-o-matic.co.uk