21. mai 2014

Heaven taste like a bit of home made brownie

I dag skal jeg gi deg oppskriften på verdens beste brownie. På 17.mai hadde jeg lyst på kake, men jeg hadde ikke så god tid. Jeg lagde denne brownie oppskriften som jeg ikke har lagd på lenge og kan bekrefte at den fortsatt er himmelsk god. Oppskriften passer perfekt for deg som ønsker et raskt og imponerende bakeresultat.

Du trenger:
8 egg
1 kilo sukker
6 ss vaniljesukker
16 ss kakao
6 dl mel
400 gram smør

Stekes midt i ovnen på 170 grader i cirka 30 minutter

I bildene ser du at jeg har ingrediensen til en halv porsjon. Hvis du lager hele porsjonen får du en langpanne med brownie.

Mål opp og legg frem alle ingrediensene. Smelt smøret i en liten kjele med en gang.


Bland egg og sukker - rør godt.


Bland i resten av ingrediensene - vaniljesukker, kakao, mel og smeltet smør


Rør til du får en jevn og klumpfri røre


Hell over i en form (ildfast-form eller kake-form). Hvis kakeformen din er liten så vil jeg anbefale deg å steke røren i to omganger slik at brownien ikke blir gjennomstekt. Stek i ovnen i cirka 30 minutter på 170 grader


Voilà! Brownies for your #party, your #munchies, your #period or just for your #tummy.


#brownie #kake #oppskrift #enkelt #søtt