28. mai 2014

Fordi litt er bedre enn ingenting

Har du noen gang tenkt at hvis du skal vaske huset så må du vaske HELE huset? eller hvis du skal kutte ned på søtsaker så må du kutte ut ALLE søtsaker? eller at hvis du skal trene så må du trene EN HEL TIME og med høy intensitet?

KUTT UT, sier jeg da, ta et skritt tilbake, se deg selv utenifra, ta et dypt pust og trekk deg tilbake fra tankegangen om at litt ikke er godt nok! For det er det faktisk.


Har du ryddet vekk en vask og vasket kjøkkenbenken? ja da har du faktisk gjort det litt triveligere i hjemmet ditt. Spiste du en is i sola, selv om du ikke skal spise sukker? fuck hateren i deg, hvor mange måneder i året kan vi spise is ute i dette landet og nyte det? Har du ikke fått tid til å trene, tenk på spaserturen du tok på vei til butikken, det er å være i bevegelse og kroppen din elsker deg for det.


Selv har jeg slitt med treningsmotivasjonen i det siste, og det som har fått meg igjennom det er å senke kravene til min egen prestasjon. Jeg gir meg selv en klapp på skulderen hver gang jeg har dratt på treningsstudio og gjort mitt beste. Noen ganger blir det en kort økt, andre gangen får jeg til akkurat den prestasjonen jeg strekker meg etter. Uansett endorfinene frigis, jeg blir glad, føler meg sterk og litt mer motivert for alt.


Husk at du er bra nok som du er :) Ha en fin fridag i morgen!