9. mai 2014

Å ikke få jobben

Jeg fortalte dere at jeg hadde vært på jobbintervju. Og forrige uke fikk jeg vite at jeg ikke får jobben. Da det gikk så lang tid siden jeg hadde hørt noe hadde jeg delvis innstilt meg på at jeg ikke kom til å få stillingen. Det var kjipt å få antakelsen min bekreftet. Når du først har vært på intervju og blitt begeistret for å ha kommet gjennom det første nåløyet, så blir skuffelsen desto større når man ikke får jobben. MEN when God closes a door he opens a window. 

Jeg var nedfor den dagen så for å få humøret mitt opp dro jeg å kjøpte sushi og smågodt! 


Og så to filmer - Vanity fair med Reese Witherspoon Eternal sunshine of the spotless mind med Jim Carrey og Kate Winslet.


Eternal sunshine of the spotless mind er nå en av mine favorittfilmer og jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har sett den før. Anbefaler den! Begge filmene er tilgjengelig på Netflix :)

Ønsker deg en kjærlighetsfull fredag og husk at det er ikke hvordan du har det, men hvordan du tar det