13. april 2014

Søndag

Hei!
Det er søndag og solen skinner!
Denne søndagen får du litt snacks som jeg har likt denne uken og som du kan se på og lese på, mens du ligger i sengen eller i sofaen.

Først et viktig hurra! Takket være den negative responsen Veet har fått gjennom sosiale medier har selskapet valgt å trekke tilbake don`t risk dudeness reklamene! Veet påpeker at reklamene ble utarbeidet av tre kvinner, som valgte innfallsvinkelen fordi de selv følte seg som dudes når kroppshår begynte å vokse ut. Med andre ord ingen unnskyldning fra Veet for å ha vært idioter, kun en begrunnelse på hvorfor reklamen ble til.


Jeg følger med på NRK programmet Typen til med Leo Ajkic. Denne uken var han sammen med charter-Hilde. Jeg har aldri sett en eneste episode av Charterfeber, men jeg har hatet på charter-Hilde når jeg i nye og ne har bladd gjennom Se og Hør. Unnskyld charter-Hilde for at jeg har hatet på deg. Du har vært den flotteste damen å se på Typen til denne sesongen blid, livsglad, åpen og vakker. Hvis du ikke har sett episoden kan du se den her.

En dokumentar til jeg vil anbefale deg er Eit liv i full fart. Den handler om en 21 år gammel gutt - Alex, som får vite at han ikke har lenge igjen å leve. Vi får følge han gjennom den siste tiden og se han prøve å gjøre det beste ut av livet med den helsen han har. Og vi får se at han forelsker seg <3

Helsedirektoratet skriverOmlag 250000 nordmenn over 18 år spiller pengespill på nettet hvert år. Hjelpelinjen for spillavhengige har opplevd en kraftig økning i antall henvendelse knyttet til internettpoker, oddsspill og andre internettbaserte pengespill de siste årene. Man regner med at 50 000 personer i Norge har problemer med gambling. Magnhilds Antiblogg skrev denne uken et åpent brev til casinosider som vil sponse bloggen hennes. Les det ærlige brevet fra Magnhild her.

Ha en nydelig søndag og husk: