21. april 2014

Nett-snacks

Hei!

Her er noen nett-snacks som jeg har kost meg med i påsken og som jeg anbefaler deg å sjekke ut!

Livetblantdyrene er en tegneserie tegnet av den lettere nervøse grafiske designeren Jenny Jordal. Jeg syns livetblantdyrene er morsom, ærlig og gjenkjennbar, så vil aboslutt anbefale deg å ta en titt ved å klikke her.


Ei ann kul dame er svenske Lina Neidestam som blant annet har skapt tegneseriefiguren Zelda. Du kan la deg underholde, irritere og utfordre av Lina Neidestams morsomme og on-the-spot tegneserier på bloggen hennes ved å klikke her.


I dag er det premiere på Kisten et nytt program på NRK1. Tidligere programleder i Migrapolis Namra Saleem reiser rundt i Norge med en gul Fiat og en kiste på taket. Hun besøker forskjellige kjente fjes for å snakke med dem om de mer alvorlige sidene av livet og hva de tror kommer etter døden. Først ut er frontfigur i DDE Bjarne Brøndbo.


Det New York-baserte designermerket HONOR har lagd en fin kortfilm for vårkolleksjonen 2014 med ei av mine favorittskuespillere - Zosia Memet. Resultatet er drømmende og vakkert.


Ønsker deg ei solfylt-, kjærlighetsfylt- og fredfull- uke.


(GIF: 24.media.tumblr, Zosia Mamet: becauseiamfabulous.com, Namra Saleem: dailymail.co.uk, Zelda: s3-eu-west-1.amazonaws.com, livetblantdyrene: http://2.bp.blogspot.com)