6. april 2014

A sunday condition called laziness.

God søndag! Her kommer en oppsummering av uken min.

På mandag møtte jeg ei venninne etter jobb, og så dro vi på Vapiano som ligger på Rådhusplassen. Vapiano er en av mine favoritt-hverdags-restauranter i Oslo, fordi det er god italiensk mat, i en nydelig atmosfære til en rimelig pris. 

Jeg spiste salami e ricotta con rucola.

På tirsdag tok jeg toget. Jeg liker å kjøre tog over korte avstander.


Jeg fremkalte noen bilder på Japan Foto i Bogstadveien. Jeg valgte den mest økonomiske prisløsningen, og ble veldig positivt overrasket over at bildene ble så fine.

Så nå har jeg fått meg en kjærlighetsfull bildevegg hjemme, som skal utvides etterhvert.

Jeg har i likhet med mange andre kjent på våryrheten denne uken, det er visst helt normalt i følge denne artikkelen på NRK.

Jeg la ut ut selfie av meg selv på instagram i vårklær - her får du en litt mer tullete variant.

Ei venninne ble 29 år på fredag. Hurra for deg Ida! 

Vi feiret med svensk tårta og svart kaffe. Denne almondy tårtan var veldig god, jeg anbefaler den hvis du vil imponere et selskap på 4 personer, kanskje fem hvis de ikke er storspiste kakemennesker og du ikke har lyst eller tid til å bake.

Det bildet som kommer nå vil kanskje sjokkere mange, men jeg vil påpeke at mange gode matretter er blitt til på denne måten. Meg og kjæresten handlet inn til tacokveld og da vi begge hadde lavt blodsukker og snakket forbi hverandre når vi var i butikken glemte vi å kjøpe tacokrydder! Dette fant vi ut etter at vi hadde stekt ferdig kjøttdeigen. Så vi hadde to valg enten å endre matrett til TOROs meksikanske gryterett eller:

Bruke Maaruds - holiday dipmix som krydderblanding! Det ble faktisk veldig godt, men det er på ingen måte taco - la oss heller kalle det norsk-kjøttdeig-kebab i lefse.

På lørdag var det bursdag igjen og denne gangen var det barnebursdag! Sønnen til et vennepar ble 3år! Så da ble det holdt kostyme bursdagsfeiring for noen små og mange store barn. 

Bursdagbarnet solgte chips, popkorn og pølser til gjestene sine fra den "dødelige pølseboden". Vi voksne fikk tegne våre egne penger og bra var det for en pølse kostet ikke mindre en 500 kroner. 

Bursdagsbarnets stolte mor og hennes medhjelper. 

Jeg var lille rødhette, det eneste jeg manglet var en pistol.

Så nå er det søndag og:

Ønsker deg en kjærlighetsfull søndag og husk: 


(gid og quote er hentet fra nettet)