30. mars 2014

TGIS - Thank God it`s Sunday

Hver dag denne uken har jeg våknet opp klokken 05.00 - PLING! Jeg tror det er kroppen min som er på vei ut av vinterdvalen. Jeg har valgt å krabbe ut av sengen og begynne dagen, i stedet for å irritere meg over at jeg egentlig våkner altfor tidlig.

 Det har gitt meg gode treningsrutiner.


Gjennom spørsmål og svar spalten på bloggen niotilfemme oppdaget jeg det som skal være en gammel oppfinnelse, nemlig menskopp! Den skal være et mer miljøvennlig, anvendelig og økonomisk alternativ til tamponger og bind! Utrolig.

Vouges aprilutgave kom ut på tirsdag med Kim og Kanye på coveret. Noen hatet andre elsket.

I intervjuet skal Kanye ha sagt; "She`s like a dream girl. And I think a dream girl should live in a dream world". Jeg syns det er litt romantisk da.
(Bildet er fra uk.eonline.com og sitatet er hentet fra the dailybeast.com)

Tilbake til mitt ikke fullt så glamorøse hverdagsliv. På fredag tok jeg turen gikk til Kristiansand for å feire en av mine fineste kompiser som blir 30 år om et par dager.

Selv om jeg gjerne skulle hatt familien min som en del av Oslo-hverdagen, er det noen fordeler ved å bo i en annen landsdel enn dem. F.eks at jeg får litt ekstra kjærlighet og omsorg når jeg er hjemme.

Hehe.. Neida.

På lørdag ble det hele tre frokoster:
Coco pops og kaffe <3
 Calentado <3 Du må være colombianer for å forstå.
Og frokost/brunsj hos tanten min <3

Og jeg følte meg omtrent sånn her rundt klokken ett:

Jeg bakte gulrotmuffins til festen! Bakingen gikk greit, helt til jeg blandet sammen alt det tørre og glemte at sukkeret skulle sammen med egget piskes til eggedosis! Men det gikk bra, jeg fikk hjelp av mamma. Jeg syns muffinsene ble gode, og jeg fikk komplimenter på festen for mine bakeferdigheter. Oppskriften hentet jeg fra bloggen det søte liv.

Bursdagsbarnet, ble feiret med champagne, kanapeer og snitter!
I dag sitter jeg med denne følelsen:


Ha en fin søndag og husk: