19. mars 2014

Hva mener han?

I Sverige har ei dame ved navn Karolina Svensson startet nettsiden vadmenarhan.seEr du usikker i din kjærlighetsrelasjon? Da kan du legge opp en sms på denne siden, fortelle kort om bakgrunnen for din usikkerhet, stille spørsmålet du sitter og lurer på, og så kan alle som vil, stemme eller kommentere på hvordan de tolker utdraget fra sms-samtalen du har lagt opp!


Jeg rynket på nesen når jeg først logget inn på siden og tenkte at dette her er vel unødvendig.
Men da jeg så Svensson på nyhetsmorgon på tv4, er jeg enig med henne i at dating og kommunikasjon er vanskelig. Og det er ikke alle som har en nær nok relasjon med sine venner til at de tør å være ærlige, når de tror han eller hun ikke er interessert i vedkommende. Sånn sett kan det være greit å få tips og råd fra mennesker som er upartiske, hvis du er i tvil.

Min erfaring er at vi jenter kan være fæle på analysering av tekstmeldinger. Jeg har opplevd at mange jenter har en del regler om hvor lang tid det tar før de kan svare og hvor mange smilefjes de kan ha i en sms.

Jeg husker at når jeg ble singel etter å ha vært i et forhold som varte nesten fire år, så var jeg forvirret og usikker på hvordan datingverdenen funket. Og da jeg møtte en kar jeg likte sa ei venninne at det ihvertfall burde gå sekstimer før jeg svarte på hans sms, det ville få meg til å virke opptatt og utilgjenglig. Da jeg møtte han på et senere tidspunkt, sa han at han vurderte å bare drite i å bli kjent med meg siden jeg hadde brukt så lang tid på å svare på hans første melding! Det ble ikke meg og han, men jeg lærte at det viktigste var å ikke høre på andre og stole mer på meg selv og magefølelsen min.

Livsvisdom fra meg til deg når det gjelder sms og kjærlighet:
1. Vær deg selv, svar og skriv ut i fra hva som kjennes rett for deg.
2. Hvis han eller hun liker deg så trenger du mest sannsynlig ikke å analysere tekstmeldingene.
3. Det enkle er ofte det beste.
4. Spør rett ut hvis du er usikker.

God dating :)!